CCD Hunedoara
Casa Corpului Didactic Hunedoara
Despre noi Cursuri Ştiri Biblioteca CDI CRED RED PROF Legături utile Forum Publicații Contact
Noutăţi cu privire la cursurile organizate de CCD Hunedoara Noutăţi cursuri Invitaţii la simpozioane, concursuri etc. Ştiri externe Ştiri diverse Miscellanea Biblioteci şcolare şi CDI Ştiri CDI Comunicate de presă Comunicate de presă
Sunteți aici: Prima paginăȘtiri
Programe de formare continuă

Oferta curentă (descărcare)

Noutăți cursuri (știri)

Înscrieri online (formular de înscriere)

Formarea personalului din învățământul preuniversitar

Știri importante

Repere didactice pentru examenele de titularizare și definitivat
30.05.2023, 44 vizualizări, 0 voturi

Înscriere curs

Apel selecție PROF IV
04.05.2023, 646 vizualizări, 0 voturi

Apel selecție PROF IV

Apel de selecție CREDactout.
25.04.2023, 247 vizualizări, 0 voturi

ÃŽnscriere Curs

Înscriere curs „Abilitare curriculară pentru educația timpurie”
21.03.2023, 808 vizualizări, 0 voturi

Casa Corpului Didactic Hunedoara organizează cursul acreditat de către M.E. „Abilitare curriculară pentru educație timpurie”.

Apel selecție workshop: ” Educația nonformală: actori, practici, perspective”
20.03.2023, 115 vizualizări, 0 voturi

”Educația non-formală: actori, practici, perspective”


Invităm cadrele didactice din învățământul preuniversitar și universitar, din palatul și cluburile copiilor, precum și reprezentanți ai unor organizații non-guvernamentale active în domeniul educației din județul Hunedoara, în vederea participării la workshop-ul cu tema ”Educația non-formală: actori, practici, perspective”.
În cadrul Proiectului CRED, Casa Corpului Didactic Timiș, în calitate de partener pentru Regiunea VEST, va organiza workshop-ul cu tema ” Educația nonformală: actori, practici, perspective” în cadrul activității 4. 3 Informarea decidenților de politici educaționale, experților și partenerilor educaționali relevanți privind actualizarea Curriculumului național.
Evenimentul își propune să sublinieze schimbările importante pe care le-a adus noul curriculum în învățământul primar și gimnazial în ceea ce privește finalitățile învățării, legate de formarea unor competențe specifice unei discipline, precum și formarea unor competențe-cheie, la care contribuie toate disciplinele și să informeze părțile interesate din sistemul educațional cu privire la activitățile de succes ale cadrelor didactice, ale activiștilor în educație, atât la nivel național cât și internațional, cu privire la experiențele ce au vizat rezultate pozitive curriculare și nonformale, în aplicarea planurilor cadru în învățământ primar si gimnazial.
În cadrul acestui eveniment accentul va fi pus pe educația non-formală, iar obiectivul principal este apropierea între promotorii educației non-formare: cadre didactice care activează în Palate și Cluburi ale copiilor și practicienii din organizațiile non-guvernamentale care derulează proiecte educaționale în județul Hunedoara.
Workshop-ul cu tema ” Educația non-formală: actori, practici, perspective” va avea loc în data de 31 martie 2023 la Palatul Copiilor Deva, str. Mihai Eminescu nr. 17 și online.
Înscrierile pentru evenimentul organizat de către Casa Corpului Didactic Timiș se vor face completând formularul de înscriere online, accesând link-ul:
https://forms.gle/wH6cDyLNinw99tUq5
La finalul perioadei de înscriere toate persoanele vor fi notificate pe adresa de e-mail indicată în formularul de înscriere în vederea constituirii dosarului de grup țintă. Componența dosarului de înscriere în grupul țintă și formularele vor fi transmise pe e-mail-ul personal indicat în formularul de înscriere.

Perioada de înscriere: 20.03.2023 – 28.03.2023.
Documente atașate

Numărul
curent
Titlul
documentului
Dimensiune
(octeți)
Extensia
documentului
Data
atașării
1 Apel selectie GT workshop 2023 1.829.522 pdf 2023-03-20 11:10:32


Nu puteți vota această știre Doar utilizatorii autentificați pot vota știri.


Toate drepturile rezervate
©
2013-2023 C.C.D. Hunedoara
Viz05b: Eroare la interogare viz_ani.In aggregated query without GROUP BY, expression #1 of SELECT list contains nonaggregated column 'ccdhune1_1.viz_ani.kod_ani'; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by