CCD Hunedoara
Casa Corpului Didactic Hunedoara
Despre noi Cursuri Ştiri Biblioteca CDI CRED RED PROF Legături utile Forum Publicații Contact
Noutăţi cu privire la cursurile organizate de CCD Hunedoara Noutăţi cursuri Invitaţii la simpozioane, concursuri etc. Ştiri externe Ştiri diverse Miscellanea Biblioteci şcolare şi CDI Ştiri CDI Comunicate de presă Comunicate de presă
Sunteți aici: Prima paginăȘtiri
Programe de formare continuă

Oferta curentă (descărcare)

Noutăți cursuri (știri)

Înscrieri online (formular de înscriere)

Formarea personalului din învățământul preuniversitar

Știri importante

Repere didactice pentru examenele de titularizare și definitivat
30.05.2023, 44 vizualizări, 0 voturi

Înscriere curs

Apel selecție PROF IV
04.05.2023, 644 vizualizări, 0 voturi

Apel selecție PROF IV

Apel de selecție CREDactout.
25.04.2023, 246 vizualizări, 0 voturi

ÃŽnscriere Curs

Înscriere curs „Abilitare curriculară pentru educația timpurie”
21.03.2023, 807 vizualizări, 0 voturi

Casa Corpului Didactic Hunedoara organizează cursul acreditat de către M.E. „Abilitare curriculară pentru educație timpurie”.

Atelierele de lucru PROF III si PROF IV
12.12.2022, 419 vizualizări, 0 voturi

Ateliere de lucru în cadrul Proiectului PROF pentru promovarea modelului de tip mentoral în formarea a peste 25 000 de profesori


COMUNICAT DE PRESÄ‚

Ateliere de lucru în cadrul Proiectului PROF pentru promovarea modelului de tip mentoral în formarea a peste 25 000 de profesori, la nivel național

Ministerul Educației, prin Casa Corpului Didactic Hunedoara, în calitate de Partener 10, organizează, în perioada 14-16 decembrie 2022, Atelierele de lucru PROF III și PROF IV, pentru județele Hunedoara, Alba, Arad, Caraș-Severin și Timiș, în cadrul Proiectului Profesionalizarea carierei didactice - PROF, POCU/904/6/25/Operațiune compozită OS 6.5, 6.6, cod SMIS 146587.
Atelierele se vor desfășura la sediul Casei Corpului Didactic Hunedoara (Str. Gh. Barițiu, nr. 2, Deva, Jud. Hunedoara).
Activitățile din cadrul atelierelor de lucru se organizează în scopul şi în contextul asigurării cadrului operaţional privind profesionalizarea în cariera didactică, prin mentorat, ca urmare a transformărilor/modificărilor normative, naţionale şi internaţionale, privind procesul educaţional, cariera didactică şi activitatea didactică.
Tematicile atelierelor promovează modelul colaborării pedagogice, exemple de bună practică în cadrul comunităților de învățare, cu privire la stagiile de practică pedagogică, la incluziunea în educație, învățarea în context blended-learning.
Sesiunile de formare și activitățile din cadrul atelierelor de lucru au un caracter interactiv, fiind susținute atât de experți – membri ai echipei Ministerului Educației și ai partenerilor universitari și preuniversitari, cât și de cadre didactice din Bazele de practică pedagogică (BPP), profesori care predau discipline psihopedagogice și/sau metodice în cadrul liceelor cu profil pedagogic. Formatul facilitează reflecția participanților cu privire la condițiile de transfer ale unor bune practici și la posibile arii de cooperare.
Atelierele se organizează in situ și în format blended learning/online, în rețeaua bazelor de practică pedagogică – BPP.
Obiectivul principal al proiectului PROF este asigurarea mentoratului profesional pe durata întregii cariere didactice, în sistemul de învățământ preuniversitar, prin crearea unui sistem național coerent și fiabil de formare profesională și de dezvoltare a competenței didactice, ca formare psihopedagogică, necesare ocupării și exercitării unei funcții didactice precum și obținerii performanței pedagogice în învățământul preuniversitar din România, în activitatea de predare/formare și în activitatea de management educațional, în contextul procesului global de digitalizare a sistemelor de educație.
Mai multe detalii despre proiectul PROF și activitățile desfășurate sunt disponibile pe https://www.edu.ro/PROF.


Nu puteți vota această știre Doar utilizatorii autentificați pot vota știri.


Toate drepturile rezervate
©
2013-2023 C.C.D. Hunedoara
Viz05b: Eroare la interogare viz_ani.In aggregated query without GROUP BY, expression #1 of SELECT list contains nonaggregated column 'ccdhune1_1.viz_ani.kod_ani'; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by